Hoevelaken, 12-06-2013

 

logo door CoenToen we jou vroegen of je voor ons bedrijf een logo wilde maken was het meteen duidelijk dat je het goed aan wilde pakken. Je vroeg vrij specifiek naar wat we wilden gaan doen, wat onze missie is en ons toekomstplan. Daar hadden we eigenlijk nog niet eens echt over nagedacht. Al pratende kwamen we wel tot wat antwoorden. De eerste concepten voor het logo waar jij vervolgens mee kwam waren fantastisch. Allemaal zó verschillend en toch zo herkenbaar. Nadat we er eenmaal één gekozen hadden ging jij er verder aan sleutelen en kwam met een totaal concept: logo, briefpapier, visitekaartjes en zelfs belettering voor de auto! Wij waren helemaal blij. Dit was óns logo. Totdat je zelf met het idee kwam om tóch nog eens na te denken of dit wel het juiste concept was. Het paste wel bij ons en waar we nu mee bezig waren, “maar denk eens na over hoe het over vijf jaar is”. En dat zette ons inderdaad aan het denken. We kozen uit de eerdere concepten een ander logo. Maar nu niet alleen omdat we het simpelweg prachtig vonden, maar vooral ook met jouw over-vijf-jaar-tip in ons achterhoofd. En opnieuw ging je aan de slag met het bijschaven, fine tunen, de puntjes op de I zetten. We waren even stil van het resultaat. Wow! De kleuren, de lettertypes, de vorm… Alles klopte gewoon. En toen hadden we een heus logo. En dan voelt het hebben van een bedrijf ook ineens een stuk echter. Gek dat dat zo werkt.

 

Marieke Ossendrijver van door Coen

 

 

 

Soest, 12-10-2012

Factuur en offerte invulbare PDF op basis van aangeleverde huisstijl. De PDF telt de bedragen verticaal bij elkaar op en rekent automatisch het BTW bedrag uit. Handig!!

Factuur en offerte invulbare PDF op basis van aangeleverde huisstijl. De PDF telt de bedragen verticaal bij elkaar op en rekent automatisch het BTW bedrag uit. Handig!!

 

Dankzij Hester van HDTP hoef ik niet steeds weer documenten aan te maken. Ze heeft voor mij een invul PDF gemaakt met mijn huisstijl.

In de layout die ik wilde en die ik zowel als offerte en als factuur kan gebruiken. Erg handig dat de bedragen worden opgeteld de € tekens er bij komen en de BTW er automatisch wordt uitgerekend. Hester helemaal TOP!

 

Marco van Velthuisen van Manager Services van Velthuisen

 

 

 

 

Soest, Oktober 2012

"De kaart is gemaakt door Hester, kleindochter. De meest fris gekleurde vlindertjes symboliseren de 8 achterkleinkinderen, dartelend om overgrootmoeder heen. De witte vlinders duiden haar 11 kleinkinderen. Ze vliegen om en boven moeder naar de geur en kleur van bloemen en rozen, aantrekkelijk, in allerlei kleuren. Maar geen roos is zonder doorn. Ma is zelf gebonden aan haar kamer en stoel, maar verbonden met de buitenwereld.  Haar nog heldere geest maar versleten lichaam komen dikwijls met elkaar in conflict. De afbeelding in zwart/wit  zegt iets over de plaats die zij wilde hebben. Niet op de voorgrond, maar er wel graag bij willen zijn. Zien en horen en het liefst handen vast houden. De sprankeling van de kaart symboliseert de vrolijkheid waarmee moeder in haar afscheid stond. Zelf had zij, waar mogelijk, nog de grootste schik. Ook nog op haar verjaardag zo kort voor haar dood. Zij maakte zich echt op voor haar feest om Jan (pappa), Jan( haar vader) en Jan( haar)weer vast te kunnen houden. Een kaart met een verhaal. Verleden, heden en toekomst. Misschien ook wel een boodschap die ook nog aan de achterkleinkinderen verteld kan worden. Dus niet een kaart om te rouwen maar om te houden."

 

Wanneer je tussen je eigen tranen van verdriet in korte tijd toch zo’n kleurige en fleurige symbolische rouwkaart voor je eigen oma weet te maken, toon je je naast een geweldige vakvrouw ook een groot mens. Een nichtje om van te houden. Dank je wel Hester.

Theo Schalkx

 

 

 

Hilversum, mei 2012

 

Stationary H. Snel Consultants BV

Stationary H. Snel Consultants BV

Ik heb het geluk dat ik je al kende en wist dus zeker dat je dit ontwerp net zo belangrijk zou vinden als ik. De persoonlijkheid van mijn bedrijf, mijn persoon en het soort werk moesten allemaal in de huisstijl opgenomen worden. Jij zou dan zorgen voor de uitstraling. Jij begon met veel vragen: soort werk, de klanten, mijn idee van het logo en voegde daar jouw beeld van mij en mijn bedrijf aan toe. Al pratende kwamen de eerste ideeën. De eerste concepten voor het logo waar jij vervolgens mee kwam waren verrassend, en mijn eerste beelden bleken toch minder geschikt. Gelukkig waren de concepten verschillend, zelfs erg divers maar wel passend. We waren het vlug eens na wat mailen en bellen: aardig, maar nog niet het echte logo! Na nog wat denken en alsmaar kijken en ervaren (de 2 best passende hebben zelfs een paar dagen in de keuken op het prikbord gehangen!), kon ik aangeven wat beter paste. Ja ik moet het toegeven: JOUW favoriet! Jij ging er verder aan sleutelen en kwam met een fraai ontwerp: bijna het huidige logo. Met een klein beetje tunen na wat opmerkingen van mijn kant was het er: mijn logo. Toen moest toch de foto er nog ergens in, maar het moest geen aannemersbedrijf worden maar echt consultancy en interim management uitstralen. En weer ging je aan de slag met het bijschaven, fine tunen, de puntjes op de I (eigenlijk S) zetten. Op jouw site staat het resultaat: fantastisch! Heerlijk om te zien dat in 6 weken van het eerste idee tot het gedrukte visitekaartje een ontwerp tot leven komt. Een kaartje waar mijn klanten vol lof over zijn en wat ik graag uitdeel.

 

Harry Snel van H. Snel Consultants BV

 

 

 

Soest, April 2012

Flyer A5 Cultuurtechniek van Dorresteijn

 

Ons bedrijf was er aan toe om op gebied van marketing stappen te zetten. Naast het re-stylen van de website wilde ik ons beter profileren via onze advertenties en folders. Hierin heeft HDTP mij zeer vakkundig begeleid, er zijn zeer professionele advertenties en folders ontworpen die wij momenteel naar volle tevredenheid inzetten. Hester denkt goed mee, stelt zich flexibel op en levert vakwerk, dus ik weet zeker dat we weer iets voor elkaar kunnen gaan betekenen!

 

Wilko van Dorresteijn van Van Dorresteijn Soest